GELAATS- EN LICHAAMSVERZORGINGEN
 

Bij het verzorgingssalon kan je terecht voor een professionele gelaats- en lichaamsverzorging aangepast aan jouw huid. Doordat wij kiezen voor een bio cosmetische producten van Medex ga je goed verzorgd  maar ook ontspannen naar huis. Onze gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn steeds op maat van de klant en volledig aangepast aan jouw huid en dit zowel voor man en vrouw.

Tijdens de verzorging geven we een woordje uitleg over het verloop van de behandeling en de gebruikte producten met hun specifieke werking.

Reserveer jouw verzorgende gelaats- of lichaamsbehandeling in ons online agenda of neem contact met ons op.

 

Manicure

Jouw handen zijn jouw visite kaartje. Mooie verzorgde handen zorgen voor een goed voorkomen. Laat door leeftijd of ziekte jouw handen niet in de steek, behandel ze met regelmaat. 

Wij verzorgen uw nagels, verwijderen dode huidcellen en velletjes, hand massage en een Paraffine Bad of een handmasker om de huid te voeden. Indien gewenst kunnen de nagels ook verstevigd worden met een laagje gellak.

De behandeling wordt aangepast aan de behoeften van jouw huid.

 
Epilatie

Epilaties

Ongewenste haargroei kan je heel makkelijk aanpakken.

Professioneel ontharen is een populaire techniek om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Wil je langere tijd van de ongewenste haartjes af? Dan is harsen of waxen een goede oplossing. Harsen is een snelle en doeltreffende methode die geschikt is voor benen, bikinilijn, oksels, bovenlip, kin, rug en wenkbrauwen. Uw schoonheidsspecialiste zal u de meest aangewezen behandeling voorstellen.

LASER BEHANDELING
 

Q-Switched Yag Laser

Op dit moment worden met de Q-Switched Nd YAG laser de beste resultaten behaald. Deze  Q-Switched Nd YAG laser staat voor een minder pijn, ongemak of bijwerkingen. De Q-Switched Yag-laser werkt volgens het principe van de selectieve fotothermolyse.

De resultaten met de nieuwste Q-Switch Nd YAG LASER  zijn verbluffend, de behandelde plaatsen laten nauwelijks of geen sporen achter van behandeling van een tattoo, pigmentvlekken of een couperose verwijdering. 

Wat kan er allemaal?

Tatoeages: 
Ideaal voor het verwijderen van tattoo en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten.
Deze laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, ooglijnen en lichaamstattoos. U kan een tattoo verbleken alvorens een cover-up te laten doorgaan of u kan gaan voor een volledige verwijdering.

Couperose:
Couperose wordt veroorzaakt doordat de wanden van de haarvaatjes in je gezicht verslapt zijn. Het vaatje is verwijd en niet meer in staat het bloed voort te stuwen. De vaatjes worden zichtbaar als rode lijntjes onder het huidoppervlak waardoor de huid rood kleurt. Het komt vaak voor op de wangen en neus, maar ook op grotere delen van het gezicht en op het decolleté. Niet echt heel erg mooi! Omdat chronisch verwijdde vaatjes niet meer functioneren, kunnen ze veilig worden verwijderd door middel van een laserbehandeling.

Pigmentvlekken:
Pigmentvlekken ontstaan meestal op plaatsen die veel zijn blootgesteld geweest aan de zon, zoals het gezicht, hals, decolleté en de handen. Maar ook kan ja als klant pigmentvlekken krijgen door hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen, de anticonceptiepil of het ouder worden. Behandel ze voor het erger wordt.

Acne en littekens:
De energie van de 1064 nm golflengten wordt bijna niet geabsorbeerd door het water in onze huid. Maar wordt vrijgegeven in de diepe lagen van onze dermis. Waardoor deze golflengten de talgklieren in ons gelaat opwarmen en doen 'schrikken' en de productie van talg vermindert. Dit resulteert tot goede resultaten op vlak van acne en litteken vermindering.

Laser Lift
 

Huidverbetering en gelaatslift met Laser

Tijdens een kuur van 8 behandelingen gaan we effectief aan de slag om uw huid terug in topconditie te krijgen. 

Door de electro-impulsen die we aan de huid geven zetten we uw eigen lichaam aan het werk. Uw huid wordt "wakker geschud" en gaat terug zelf zijne lasticiteit en bloeddoorstroming optimaliseren. Hierdoor ontstaat er een actief werkende huid. Huidkwaliteit verbetert zienderogen, huid wordt dikker, steviger, vlekjes verdwijnen, porieën verkleinen en u zal heerlijk zacht aanvoelen. 

Kortom, u ziet er goed uit, is wat elke klant hoort na deze kuur. 

 

 
MICRODERMABRASIE
 

Wat is Microdermabrasie?

Bij Microdermabrasie wordt de huid in een klein mondstukje vacuum gezogen terwijl minuscule aluminium kristallen op de huid worden geblazen. Zo worden dode huidcellen losgemaakt en verwijderd en vindt er een intensieve liftende peeling plaats. Hierdoor stimuleer je de doorbloeding en aanmaak van elastine en collageen. De huid staat optimaal open, talg kan weer mooi afvloeien, de structuur van de huid wordt fijner, de huid krijgt een stralende glans en een gezonde teint.

 

Er zijn verschillende Microdermabrasie behandelingen mogelijk, specifiek gericht op:

 • door de zon beschadigde huid

 • verouderde huid

 • pigmentatie veranderingen

 • doffe/droge huid

 • acné en jeugdpuistjes

 • vermoeide huid

 • grove poriën

 • littekens

Wij combineren dit steeds met een gelaatsverzorging zodat de huid onmiddellijk de juiste verzorging krijgt na deze behandeling.  Deze behandeling kan gecombineerd worden met de Serum-therapie (ons advies) zodat je een aantal weken uw huid behandeld in de diepte en een echte boost geeft.

Fruitzuur Peeling

Fruitzuur Peeling

Bij een kuur Fruitzuur peeling gaan we wekelijks een laagje huid wegnemen dmv natuurlijk zuur aan te brengen. 

Een kuur bevat 5 sessies. 

Doordat we telkens een laag huid wegnemen ontstaat er volledige nieuwe toplaag, een nieuwe zeg maar om goed te verzorgen. 

- De Natuurlijke Combinatie voor uw succes - 

Stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid

Peeling met 100% natuurlijke fruitzuren 

Bevat Melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur

 
Fibroblast Corrector
LIFTING GELAAT 
 

Fibroblasting cosmetic corrector

De Cosmetic Corrector is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep en is tot dusver uniek in de wereld.


De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De plasma pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Deze procedure is nagenoeg pijnloos en de resultaten zijn vaak meteen zichtbaar. De plasma lift fibroblast behandeling is bijzonder mild voor het lichaam.

Eén tot vier behandelingen zijn voldoende om de ogen te openen, de oogleden strak te trekken en de gebieden rond mond en neus te egaliseren.

 

Er treden nauwelijks zwellingen of rode vlekken op, waardoor je als klant snel na de fibroblast behandeling hun dagelijkse werkzaamheden weer kunnen oppakken.

 

Wat kan er allemaal?

 • Bovenste en onderste ooglidcorrectie zonder chirurgische ingreep

 • Anti-aging o.a. gezicht, ooglift, hals, kaaklijn, mond, ooglift onder en boven en navel

 • Verminderen van littekenweefsel

 • Minimaliseren van ongewenste pigmentvlekken als sproeten, ouderdomsvlekjes of moedervlekken

 • Verwijderen van oneffenheden, zoals bijvoorbeeld fibroompjes

 • Corrigeren permanente make-up en corrigeren kleine tatoeages

 • Herstellen van xanthelasma

 • Verhelpen van vocht onder ogen, verrucae

 • Acné littekens (inactieve acné)

Voordelen plasma lift vs. plastische chirurgie

 • De huid kan niet té veel gelift worden, wat altijd zorgt voor een natuurlijk resultaat

 • Korte behandeltijd

 • Directe lifting

 • Geen bloeduitstortingen

 • Geen ontsierende littekens, niet snijden

 • Geen gevaar voor infectie

 • Weinig downtime, dus snel weer toonbaar

 • Direct resultaat

 

Mesotherapy

Tegenwoordig is het, wanneer je "normale" huidverzorging niet langer voldoende is, mogelijk om spectaculaire resultaten te bereiken door middel van injecties. Botox is het meest bekende voor het grote publiek, dat wil zeggen dat bijna alle vormen van deze relatief nieuwe "anti-aging" behandelingen zo worden genoemd. Er zijn echter veel meer mogelijkheden dan Botox alleen. Afhankelijk van het doel van de behandeling is er een keuze uit: Cosmetische mesotherapie, fillers / injectables of fruitzuren. 

 

Wat is Cosmetische Mesotherapie?

 

Cosmetische Mesotherapie is de meest effectieve methode om ervoor te zorgen dat de actieve ingrediënten in de huid worden geïmplementeerd omdat de bovenste huid is gebroken. De 5 krachtige actieve ingrediënten van Acti-Lift. Met maximaal 5 behandelingen gespreid over een aantal weken, wordt het optimale resultaat bereikt. Dan hoef je slechts 1 à 2 opfrissen per jaar te doen om de conditie van je huid optimaal te houden. De mate van resultaten is gebaseerd op de methode, de soorten actieve ingrediënten en hun concentratie. Cosmetische Mesotherapie biedt: een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en een optimale conditie van de huid. Het resultaat is echt ongelooflijk. Velen denken zelfs dat de foto's in de brochure gemanipuleerd zijn, maar ze zijn echt het resultaat van 5 behandelingen. Vaak is na de cosmetische Mesotherapie het gebruik van Botox of Fillers niet meer nodig.

COSMETISCHE MESOTHERAPIE
BB GLOW

BB GLOW

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd.Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.
Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis.Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

Betekenis:

BB staat voor Blemish Balm. Een semi permanente crème met een dekking om oneffenheden te verdoezelen maar tegelijkertijd de huid intensief te voeden en te kalmeren. Een onzichtbare foundation die de huid verzorgt, hydrateert, verjongt en beschermt. BB glow wordt veel gebruikt door dames met een acne huid. Normale foundation verstopt de poriën, deze nieuwste trend doet dit niet.

Waar is het goed voor?

 1. Intensieve bevochtiging

 2. Vermindering van vlekken

 3. Opheldering van de huid

 4. Gladde huidstructuur

 5. Vermindering van verwondingen of littekens

 6. Egale huidskleur (pigmentvlekken)

 7. Vermindering van fijne rimpels

 8. Vermindering van couperose

 

Belangrijk om te weten:

BB GLOW serums bevatten geen chemische stoffen.

BB GLOW Serum is een product van plantaardige oorsprong.

BB GLOW is een unisex-behandeling die zowel bij mannen als vrouwen van elke leeftijd kan worden uitgevoerd.

BB GLOW zorgt ervoor dat de huidskleur egaal wordt, zodat deze een helder en stralende uitstraling geeft.

BB GLOW kan gerust gebruikt worden rondom de ogen indien het donkere kringen bevat.

Dus

U wilt graag een niet zichtbare foundation op de huid? Een dekking die de huid verzorgt, verrijkt met werkzame ingrediënten en zeer langdurig aanwezig blijft op het gelaat?

Dan is BB GLOW de oplossing voor jou!

 

Natuurlijke Hyaluron Filler

Wat is een Hyaluron pen?

Een behandeling met een hyaluron pen is een filler behandeling zonder naald. De pen behandeld lippen, rimpels, rokerslijntjes, neus-lip plooien en marionetlijntjes snel en zonder pijn. De Hyaluron pen werkt op basis van hoge luchtdruk. Hierdoor wordt de hyaluronzuur op een mooie gelijkmatige onderhuids verdeeld.

 

De behandelgebieden met de hyaluron pen

Marionetlijnen:

Dit zijn de lijntjes die vanaf de mondhoeken naar de onderkaak lopen. Dit ontstaat door ouderdom maar kan ook ontstaan wanneer men veel afvalt.

Rokerslijntjes:

Dit zijn verticale lijntjes op de bovenlip. Deze lijntjes worden dieper met het ouder worden en niet-rokers kunnen hier trouwens ook last van krijgen wanneer men herhaaldelijk tuit met de lippen.

Opvullen van de lippen:

Het is bekent dat met het ouder worden het volume en de uitstraling van de lippen minder wordt. U krijgt hierdoor een mindere uitstraling dit kunt u verhelpen met fillers hierdoor neemt de jeugdige uitstraling van u gezicht weer toe.

Neus-lip plooi:

Deze plooien lopen van de vleugels van de neus naar de mondhoeken en noemt men met een duur wordt nasolabiale lijnen. Deze kunnen door de jaren heen door het vele lachen duidelijker zichtbaar worden.

Deze behandeling met deze hyaluron pen is een methode waarbij er geen naald aan te pas komt. De hyaluronzuur schiet door de eerste huidlagen d.m.v. hoge luchtdruk. Dit is geheel pijnloos u kunt slechts een beetje van het moment schrikken. Deze methode is zeer geschikt om het gezicht of de lippen mee te behandelen daar deze methode veilig en pijnloos is.

Fillers:

Filler werden in het verleden gebruikt om lichaamsvormen te herstellen na het ondergaan van een chirurgische ingreep. Nu worden fillers gebruikt om veroudering oftewel anti-aging tegen te gaan. Wat een filler (tijdelijk) doet is het vervagen van rimpels doordat het natuurlijke vochtvolume van de huid herstelt. Het ingrediënt dat hier verantwoordelijk voor is heet hyaluronzuur en is biologisch afbreekbaar waardoor het op een natuurlijk manier door het lichaam wordt afgebroken en het lichaam verlaat. Fillers worden in vrij kleine hoeveelheden en verdund toegepast op de huid en zorgt hiermee voor een tijdelijke volume boost van u huid.

Het gevolg is een jongere en frissere uitstraling doordat rimpels zo goed als verdwijnen en lippen voller worden. Het resultaat is meteen merkbaar na de behandeling en is op zijn best twee weken na de behandeling. Een huid die egaal is en zwellingen nemen af. Rimpels verminderen met 90 %. Het merk hyaluronzuur dat wij meeleveren is van Greenfiller en is 100% biologisch afbreekbaar. Deze fillers hebben bewezen betrouwbaar en veilig te zijn.

Let op ! Na een behandeling

Wij willen u erop wijzen dat u na een filler behandeling geen alcohol of warme dranken mag drinken. Daarnaast mag u na een filler behandeling de eerste 78 uur niet in de zon of onder de zonnebank. Een advies van ons is om het eerste uur geen make-up of crème te gebruiken. Het effect blijft ongeveer 4 maanden behouden en kan verlengd worden met een nieuwe behandeling.

Belangrijk

Verder willen wij u adviseren om na de behandeling veel water te drinken. Waarom denkt u dan? Nu is het normaal gesproken al verstandig om 1,5 a 2.0 liter water per dag te drinken maar hyaluron heeft de eigenschap water aan zich te binden. Dit komt het volume en vochthuishouding van u gezicht ten goede.

De 8 voordelen van een Natuurlijke Hyaluron Filler zonder naaldinjectie:

👍Gegarandeerd resultaat.

👍U kan kiezen welke rimpels u weg wilt

👍Ook lipfillers kunnen

👍Geen dagelijkse verzorging nodig

👍Eenmalige behandeling

👍Resultaat houd gemiddeld 4 tot 8 maanden aan (afhankelijk van hoeveelheid uiteraard).

👍U voelt zich beter doordat u uiterlijk een boost krijgt.

👍De eigen authentieke look blijft behouden.

👍Gebruik is pijnloos, mogelijk een schrikmoment van de luchtdruk.

👍U betaald enkel het aantal ml die je nodig hebt

👍Gratis controle na 14 dagen

Behandeling niet mogelijk (vraag advies huisarts):

 1. Het gebruik van medicatie bloedverdunners

 2. Bij zwangerschap

 3. Infecties aan de huid

 4. Diabetes

 5. Een aandoening aan het hart

 6. Bij allergische reacties op hyaluron of een eiwitallergie

 7. Bij herpes

 8. een verzwakt immuunsysteem

 9. Bij slechte genezing van wondjes

 
Natuurlijke Hyaluron Filler
Definitieve Ontharing
 

Wat is Laserontharing?

Laserontharing:definitief ontharen met de laatste ontharingstechnieken. Veilig en effectief.

Voor veel mensen is ongewenste haargroei een groot probleem.Definitieve laserontharing is de oplossing

Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei? Waar de haartjes goed zichtbaar zijn, zoals in het gezicht, op armen en op de benen, is definitieve laserontharing dé oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel en is zeer effectief. Met slechts een aantal behandelingen bent u op een veilige, verantwoorde en pijnloze manier verlost van ongewenste haargroei.

 

Hoe werkt laserontharing:

 Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat de Diode laser de beste behandelresultaten gaf voor definitieve ontharing. Het betreft hier de allernieuwste techniek die geschikt is voor alle huidtypen.

De behandelmethode door middel van de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie.

De lasers die gebruikt worden voor definitief ontharen hebben een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels. In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop van de Diode laser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de Diode laserenergie.

Het haar groeit in 3 verschillende fases:
• De anagene fase
• De katagene fase
• De telogene fase

De anagene fase is de groeifase. Tijdens de katagenefase komen haargroei en pigmentvorming tot stilstand en de haar wordt slechts boven de haarfollikel uitgeschoven.

De telogene fase is de rustfase. Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in de anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.
Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 5 à 8 behandelingen nodig zijn.

Het effect ziet u na ongeveer 2 à 4 weken, dan begint een deel van de behandelde haren los te laten en ontstaan er onbehaarde plekken. U ziet dan wat kale plekken. U weet dan dat de kuur bij u aanslaat en het zeker zin heeft om door te gaan.

Wij beschikken over de unieke Diode Triple Laser. Als eerste op de wereldmarkt kunnen wij het meest effectieve laseren zonder de huid te beschadigen. 

Let op ! Na een behandeling

Minstens 4 à 6 weken voor de behandeling niet epileren of harsen, want ter geleiding van de effectieve warmte naar binnen toe zijn de haartjes nodig. Tijdens de behandeling ook niet meer epileren of harsen. Scheren mag wel. Op de dag van de behandeling of een dag voor de behandeling dient u het te behandelen gebied te scheren. U doet dit bij voorkeur met een wegwerpscheermesje. Gebruik geen scheermesjes of scheersystemen die het haartje eerst een stukje uit de huid trekken, omdat het haartje daarna terug zakt in de huid. Hierdoor kan het niet als geleiding dienen voor het licht om te worden onthaard.

Doeltreffendheid:

We kunnen met permanente laserontharing 80 tot 90% van de haren reduceren. De haarzakjes die tijdens de behandeling vernietigd zijn, zullen nooit meer terugkomen. Dit maakt de laser tot het beste permanente ontharingssysteem. Wel kunnen slapende haarzakjes terug actief worden, dit kan door hormoonveranderingen, medicatie,…. Voorbeeld slapende haarzakjes: Als baby hebben we voornamelijk hoofdhaar en langzaamaan door de puberteit groeien de andere haren. Zo hebben we ons hele leve lang actieve (zichtbare, groeiende) en non-actieve (slapende) haren. Het zijn enkel de actieve haren die behandeld kunnen worden.


​Na 2 sessies kunt u van 30 a 40% minder beharing uitgaan

Na 6 tot 8 sessies is ontharing met laser optimaal doeltreffend op dik gekleurd haar, waarmee tussen de 85 en 95% beharing permanent kan worden verwijderd

Een onderhoudsbeurt of verder behandelen tot 10 sessies is zeker mogelijk. 

Hoe werken wij en wat zijn de prijzen? 

Onze manier van werken:

U betaald een vast bedrag voor een zone en u komt zoveel als nodig, tot het haar 95% zeker weg is.

Prijzen:

MANNEN:

BAARDLIJN:€480

RUG EN SCHOUDERS: € 1500

BORST EN BUIK: € 1600

POEP: €500

VROUWEN:

OKSELS: € 450

GEWONE BIKINI + OKSELS: €1000

VOOLLEDIGE SCHAAMSTREEK + OKSELS: €1500

BOVENLIP: € 200

VOLLEDIG GELAAT EN HALS: €500

ONDERBENEN: €1000

BOVENBENEN: €1000

VOLLEDIGE BENEN: €1800

U kan ook per sessie komen. Dit is de prijs per sessie:

MANNEN:

BAARDLIJN:€80

RUG EN SCHOUDERS: € 285

BORST EN BUIK: € 280

POEP: €100

VROUWEN:

OKSELS: € 85

GEWONE BIKINI + OKSELS: 185

VOOLLEDIGE SCHAAMSTREEK + OKSELS: €285

BOVENLIP: € 40

VOLLEDIG GELAAT EN HALS: €100

ONDERBENEN: €180

BOVENBENEN: €180

VOLLEDIGE BENEN: €350