GELAATS- EN LICHAAMSVERZORGINGEN
 

Bij het verzorgingssalon kan je terecht voor een professionele gelaats- en lichaamsverzorging aangepast aan jouw huid. Doordat wij kiezen voor een bio cosmetische producten van Medex ga je goed verzorgd  maar ook ontspannen naar huis. Onze gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn steeds op maat van de klant en volledig aangepast aan jouw huid en dit zowel voor man en vrouw.

Tijdens de verzorging geven we een woordje uitleg over het verloop van de behandeling en de gebruikte producten met hun specifieke werking.

Reserveer jouw verzorgende gelaats- of lichaamsbehandeling in ons online agenda of neem contact met ons op.

Manicure

Jouw handen zijn jouw visite kaartje. Mooie verzorgde handen zorgen voor een goed voorkomen. Laat door leeftijd of ziekte jouw handen niet in de steek, behandel ze met regelmaat. 

Wij verzorgen uw nagels, verwijderen dode huidcellen en velletjes, hand massage en een Paraffine Bad of een handmasker om de huid te voeden. Indien gewenst kunnen de nagels ook verstevigd worden met een laagje gellak.

De behandeling wordt aangepast aan de behoeften van jouw huid.

 

Epilaties

Ongewenste haargroei kan je heel makkelijk aanpakken.

Professioneel ontharen is een populaire techniek om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Wil je langere tijd van de ongewenste haartjes af? Dan is harsen of waxen een goede oplossing. Harsen is een snelle en doeltreffende methode die geschikt is voor benen, bikinilijn, oksels, bovenlip, kin, rug en wenkbrauwen. Uw schoonheidsspecialiste zal u de meest aangewezen behandeling voorstellen.

 

Q-Switched Yag Laser

Op dit moment worden met de Q-Switched Nd YAG laser de beste resultaten behaald. Deze  Q-Switched Nd YAG laser staat voor een minder pijn, ongemak of bijwerkingen. De Q-Switched Yag-laser werkt volgens het principe van de selectieve fotothermolyse.

De resultaten met de nieuwste Q-Switch Nd YAG LASER  zijn verbluffend, de behandelde plaatsen laten nauwelijks of geen sporen achter van behandeling van een tattoo, pigmentvlekken of een couperose verwijdering. 

Wat kan er allemaal?

Tatoeages: 
Ideaal voor het verwijderen van tattoo en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten.
Deze laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, ooglijnen en lichaamstattoos. U kan een tattoo verbleken alvorens een cover-up te laten doorgaan of u kan gaan voor een volledige verwijdering.

Couperose:
Couperose wordt veroorzaakt doordat de wanden van de haarvaatjes in je gezicht verslapt zijn. Het vaatje is verwijd en niet meer in staat het bloed voort te stuwen. De vaatjes worden zichtbaar als rode lijntjes onder het huidoppervlak waardoor de huid rood kleurt. Het komt vaak voor op de wangen en neus, maar ook op grotere delen van het gezicht en op het decolleté. Niet echt heel erg mooi! Omdat chronisch verwijdde vaatjes niet meer functioneren, kunnen ze veilig worden verwijderd door middel van een laserbehandeling.

Pigmentvlekken:
Pigmentvlekken ontstaan meestal op plaatsen die veel zijn blootgesteld geweest aan de zon, zoals het gezicht, hals, decolleté en de handen. Maar ook kan ja als klant pigmentvlekken krijgen door hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen, de anticonceptiepil of het ouder worden. Behandel ze voor het erger wordt.

Acne en littekens:
De energie van de 1064 nm golflengten wordt bijna niet geabsorbeerd door het water in onze huid. Maar wordt vrijgegeven in de diepe lagen van onze dermis. Waardoor deze golflengten de talgklieren in ons gelaat opwarmen en doen 'schrikken' en de productie van talg vermindert. Dit resulteert tot goede resultaten op vlak van acne en litteken vermindering.

 

Huidverbetering en gelaatslift met Laser

Tijdens een kuur van 8 behandelingen gaan we effectief aan de slag om uw huid terug in topconditie te krijgen. 

Door de electro-impulsen die we aan de huid geven zetten we uw eigen lichaam aan het werk. Uw huid wordt "wakker geschud" en gaat terug zelf zijne lasticiteit en bloeddoorstroming optimaliseren. Hierdoor ontstaat er een actief werkende huid. Huidkwaliteit verbetert zienderogen, huid wordt dikker, steviger, vlekjes verdwijnen, porieën verkleinen en u zal heerlijk zacht aanvoelen. 

Kortom, u ziet er goed uit, is wat elke klant hoort na deze kuur. 

 

 
 

Wat is Microdermabrasie?

Bij Microdermabrasie wordt de huid in een klein mondstukje vacuum gezogen terwijl minuscule aluminium kristallen op de huid worden geblazen. Zo worden dode huidcellen losgemaakt en verwijderd en vindt er een intensieve liftende peeling plaats. Hierdoor stimuleer je de doorbloeding en aanmaak van elastine en collageen. De huid staat optimaal open, talg kan weer mooi afvloeien, de structuur van de huid wordt fijner, de huid krijgt een stralende glans en een gezonde teint.

 

Er zijn verschillende Microdermabrasie behandelingen mogelijk, specifiek gericht op:

  • door de zon beschadigde huid

  • verouderde huid

  • pigmentatie veranderingen

  • doffe/droge huid

  • acné en jeugdpuistjes

  • vermoeide huid

  • grove poriën

  • littekens

Wij combineren dit steeds met een gelaatsverzorging zodat de huid onmiddellijk de juiste verzorging krijgt na deze behandeling.  Deze behandeling kan gecombineerd worden met de Serum-therapie (ons advies) zodat je een aantal weken uw huid behandeld in de diepte en een echte boost geeft.